donderdag 31 januari 2013

Trash & Treasures x Huiskamer van Utrecht


Tijdens Trash&Treasures x Huiskamer van Utrecht laten ook deze shops jullie mode hartjes sneller kloppen:
De-Vi presenteert haar nieuwe collecties Leather en Bali, de shoebracelets en anklecuffs van 50% SNGL prikkelen onze fantasie en Into Accessories een kleurenexplosie van verschillende sieraden ontwerpers, (inter)natrionale kunstenaars en jonge creatieven. Ook Flore Flore is er weer bij om de allermooiste sieraden uit hun collectie met jou te delen.
 Dus.. Ben jij er bij? ;-)

dinsdag 29 januari 2013

Trash & Treasures x Wardrobe Sale x Huiskamer van Utrecht

Ook tijdens de Huiskamer van Utrecht introduceren wij onze Wardrobesale.
Modemeisjes waarvan kasten uitpuilen aan absolute treasures, zij gaan jou gelukkig maken.
'Je ziet het en je MOET het hebben, ook al zijn ze 3 maten te klein..' Klinkt dit bekend?
Voor fashionista Ellen ook zeker, dit gaat over haar fabulous Versace pumps die misschien wel vele malen beter aan jouw voetjes passen.
Carolien Spoors en Marly van der Velden trekken ook hun kast open om unieke juweeltjes te verkopen; van designer tot vintage!
Dus.. Heeft jouw kast behoefte aan een flinke dosis pracht? Kom shoppen in onze Wardrobesale!

maandag 28 januari 2013

Trash & Treasures x Creatieve Pionieren x Huiskamer van Utrecht

Tijdens het 'Huiskamer van Utrecht’ event gaan een aantal creatieve pionieren het winkel centrum overnemen. Kunst in leegstaande winkels en de publieke ruimte! Wat kun je zoal verwachten..

Bij de Tijdelijke Kunst Winkel kun je voor 10,- werk kopen van je nieuwe favoriete kunstenaar, de opbrengst gaat ook nog eens naar een goed doel!

Elevator Sessions gaat op allerlei verstopte plekjes door het winkelcentrum geweldige bandjes programmeren. Ga op zoek naar Oscar Flier & Han Post, Alarm Vs. Me, Taste of Cinnamon, Erik Ankone Strolling the Yards en de verborgenBende.

Ook zullen onze handen flink vies worden gemaakt door Kapitaal! Deze grafische werkplaats en hangplek voor creatieven zal binnenkort haar deuren openen in de binnenstad, maar zal tijdens de 'huiskamer van Utrecht' actief zijn in Hoog Catharijne.

En tegenover het stiltecentrum vind je Het Verdomhoekje van het ‘Van de Domme’ collectief. Een jaren ’60 stijl huiskamer waar allerlei leuke dingen gaan gebeuren!

Verder mogen wij met trots melden dat BEDFORD de etalages van de C&A helemaal op zijn kop gaat zetten. Laat je inspireren en neem een kijkje!

Wij gaan zorgen voor een nieuwe definitie van Hoog Catharijne!


zaterdag 26 januari 2013

Kimchi x Trash & Treasures x de Huiskamer van Utrecht

Kimchi gelooft in Doe-Het-Zelf, zelf kunnen we het beter, gezonder en smaakvoller. In het consumentenparadijs Hoog Catherijne zijn we precies op ons plek, tussen de consument, hier kunnen we laten zien en proeven dat er veel meer is, meer smaak, meer kennis, meer kwaliteit maar vooral meer passie en liefde voor het product en de dingen die we doen.

Kimchi staat voor lekker (zelf) gebrouwen bier en gezond ambachtelijk eten. Dit drinken en eten we het liefst altijd en overal en daarom nemen we het graag mee naar De Huiskamer van Utrecht, gezellig met muziek en een warme hang-out. We zijn altijd opzoek naar de lekkerste en meest unieke bieren van de nieuwste en beste (thuis) brouwers. Liefde gaat door de maag, en daarom hebben we lekkere taartjes, quiches, broodjes vlees en andere hapjes. Voor de kleintjes hebben we huisgemaakte winterse limonades.

Kom gezellig hangen in onze zelf gebouwde boerenmarkt. Eet de smakelijkste hapjes, drink de lekkerste bieren en koop de leukste kleren.

Kimchi brengt de ambacht terug naar de stad!

donderdag 24 januari 2013

Trash & Treasures x Huiskamer van Utrecht

Nu De Modefabriek weer achter ons ligt heeft Trash&Treasures nog veel
meer leuks voor jullie!
2&3 Februari hosten wij onze eigen area tijdens de Huiskamer van Utrecht, met o.a. FashionMania (dé online shop voor fashionaddicts), prachtige korsetten van Damsel in this Dress, de handmade & originele items van Designs by Jadira, de trendy treasures van Bellisima Fashion, maar ook MOO Norway introduceert met
liefde haar moois aan het Nederlandse publiek.


Modefabriek

De Modefabriek was zeer goed geslaagd en Roos Mostart heeft prachtige foto's van het evenement gemaakt voor ons! 


















vrijdag 18 januari 2013

LA BONG x Trash & Treasures x Modefabriek

La Bong is een lifestyle merk geïnspireerd door mensen die overwinnen: "overcome to become".
Gebruik tegenslagen niet als excuus maar als inspiratie. Voor de Stadsschouwburg maakte La Bong
een animatie over 'Bowman' die uiteindelijk inspireerde tot een kledinglijn met een boodschap, zo komen de illustraties gebaseerd op het dagelijks leven terug in de vrolijke kleding en telefoonhoesjes van La Bong..

http://la-bong.com/

ZINHO-ZARAH F COLLECTIE x Trash & Treasures x Modefabriek

Zhino is een jong, hip familiebedrijf met creatieve kleding, onderdeel
van deze sprankelende business is de Zara F collectie: handmade woonaccessoires zoals kussens, plaids en andere creatieve uitspattingen. Tijdens de Modefabriek koop je bij Zinho de allermooiste kussens, stuk
voor stuk unique pieces.

Tubino x Trash & Treasures x Modefabriek

Elke kledingkast heeft een perfect passende pencil skirt nodig.
Het is de little black dress onder de rokken en jouw perfecte basis investering.
Het ontwerp is tijdloos, sexy en super makkelijk te combineren.
Daarnaast kun je kiezen uit verschillende stoffen van hoge kwaliteit,
natuurlijk en duurzaam. Het enige dat jij hoeft te doen is Tubino kokerrokken vertellen wat jouw maten zijn via de website en jouw tailormade pencil skirt wordt werkelijkheid!

Website: http://tubino.nl/

THE OCEAN REPUBLIC x Trash & Treasures x Modefabriek

Geïnspireerd door natuurlijke exemplaren en antieke artefacten, verzamelt The Ocean Republic geweldige vondsten over de hele wereld. Alle producten zijn handgemaakt waarbij elk stuk zijn eigen verhaal vertelt. Daarnaast houdt The Ocean Republic van eco friendly en fair trade, vandaar ook het (her)gebruik van al deze mooie, gevonden materialen. Reis mee met The Ocean Republic langs onbekende stranden en neem een duik in hun schatkist, speciaal voor jou meegenomen naar de Modefabriek.

donderdag 17 januari 2013

WINDRKR8 x Trash & Treasures x Modefabriek

Windkracht-8 is een jong label van Nederlandse bodem. Buiten het basisassortiment van accessoires, tricot jurkjes en t-shirts, wil Windkracht-8 ook een presentatie platform zijn voor nieuwe ontwerpers en samenwerkingsprojecten met kunstenaars van verschillende disciplines. Nelly Verduijn, initiatiefneemster van Windkr8 is er van overtuigd dat door samen werken verdieping en verrijking van werk tot stand komt, met als gevolg innovatie.


Colorswitch x Trash & Treasures x Modefabriek

Colorswitch is dé webshop voor fashionable iPhone Cases en ColorSkins. De ColorSkin plak je zelf op je iPhon, waardoor je heel makkelijk je iPhone kunt stylen.
ColorSwitch heeft altijd een super coole collectie aan ColorSkins en Cases, volledig aansluitend op de laatste fashion trends.

Designs By Jadira x Trash & Treasures x Modefabriek


Designs by Jadira is het in 2012 gelanceerde label van de Curaçaose modeontwerpster Omayra Maarten (1986).
Haar collecties vormen een mix van unieke ontwerpen waarbij tijdloosheid en ambachtswerk belangrijker zijn dan trends, met een voorliefde voor handmade originele producten, produceert zij dan ook alles zelf.


Jip Piet x Trash & Treasures x Modefabriek


Autobioautomatisch.

Ik doe niet veel.
Ik zit een beetje te zitten.
Achter de computer daar leef ik.
Ook zit mijn ipad af en toe bij mij op schoot.

Ik ben te lui om zelf mijn shirts te drukken dus dat laat ik dan doen.
Niet in china hoor, wees maar niet bang.
Ik staar hele dagen naar mijn handpalm, hij geeft licht.
ik kom mijn huis niet uit, alleen als het dringend verzocht wordt.
Ik teken ook bijna nooit want ik heb RSI.

Ik houd van geld want als ik dat heb hoef ik niets te doen.

Spelling daar let ik niet op omdat ik dom ben.

Hoogachtend,
Jip Piet
Website: http://www.jippiet.com/


woensdag 16 januari 2013

KISS AND TELLx Trash & Treasures x Modefabriek


Kiss and tell is een ethisch fashionmerk waarbij alles draait om natuurlijke zijde. De totale collectie is hiervan gemaakt en geproduceerd door lokale weverijen in India.
Door het handgeweven karakter van alle stukken, is elk jurkje uniek en vertelt haar eigen, prachtige verhaal.

FASHIONGARDEN x Trash & Treasures x Modefabriek


Fashiongarden introduceert de Nederlandse vrouw in de wereld van kleinschalige merken en ontwerpers uit de verborgen Oost-Europese modesteden. Geen fast fashion, maar fashion voor de eigenzinnige en zelfverzekerde vrouw met een eigen stijl.  De collecties worden zorgvuldig gekozen op kwaliteit, vrouwelijkheid en vernieuwende kleding die betaalbaar en draagbaar is.  Fashiongarden gelooft in eigenheid en authenticiteit van kleding.
Website: http://www.fashiongarden.eu

TIMCITY x Trash & Treasures x Modefabriek


TIMcity is een jong Amsterdams merk dat de vibe van een stad vastlegt door middel van grafische weergave van de voor ons bekende straten, resulterend in abstracte, maar herkenbare afdrukken van steden.
Volg TIMcity in hun reis en ontdek de identiteit van de tofste steden over de wereld.
Website:  http://www.timcity.nl/ 

TURINA x Trash & Treasures x Modefabriek


Deze sieraden zijn anders. Het speelsachtige gebruik van onconventionele materialen creëert sieraden die niet alleen sieren, maar ook fascineren en uitnodigen.
Bekende elementen als kleine bootjes en  eikels worden gebruikt om je fantasie te prikkelen, iets wat deze sieraden leuk en gewild maakt.
TURINA’s moois kan net de finishing touch of shiny highlight zijn die jouw outfit nog mist, kom kijken!

'' De Huiskamer van Utrecht'' x Trash & Treasures


Ook Trash&Treasures host haar eigen area tijdens “de Huiskamer van Utrecht”! Een explosie van creativiteit wordt gemixt met de allermooiste vintage, (young) design en boetiekjes: de ultieme hang-out voor een flinke dosis inspiratie en om je garderobe te laten evolueren tot ware schatkist. Shops als Jutka&Riska, The VAULT Designs, SOYL en Fresh Blaze stallen hun moois in gedachten al uit, terwijl fashionista’s met liefde en een traan moois verkopen in onze Wardrobesale. Ook wij hebben onze eigen huiskamer, hier zullen modemeisjes hun favoriete plaatjes draaien en kun je even bijkomen met een lekker theetje van Teabar.
 
Kom 2&3 Februari bij ons langs tussen 10:00-17:00 om jouw modehartje sneller te laten kloppen. Onze area bevindt zich rondom de Claudia Sträter.
Wanneer je vanaf Utrecht Centraal komt sla je linksaf Hoog Catharijne in, een klein stukje doorlopen en je vindt ons aan jouw rechterhand 
in het al nieuw aangebouwde gedeelte!

SAPHIA x Trash & Treasures x Modefabriek

Reflectie van de tedere balans tussen de gevoeligheid en kracht van ‘vrouwlijkheid in de natuur’ als een bron van inspiratie voor vorm, stemming en stof.
Door te ontdekken, analyseren en combineren worden bevindingen vertaald naar SAPHIA’s illustraties en limited fashion items.

dinsdag 15 januari 2013

50% SNGL x Trash & Treasures x Modefabriek

Versier je laarzen en hakken op hippe, bohemian manier door stoere 50% SNGL´s shoebracelets aan je laarzen!
Wil je verleiden? Kies dan voor supersexy ankle cuffs in de stijl van je stiletto’s!
50% single=100% love, te vinden bij Trash&Treasures op de Modefabriek.

WORLD FAMILY IBIZA x Trash & Treasures x Modefabriek

Een geweldig merk dat inmiddels wereldwijde faam geniet door het modieus fusioneren van leer met antieke borduursels en ornamenten, komt naar Nederland!
Goldie en Carlota,de twee oudste dochters van de familie zullen te vinden zijn binnen onze Trash & Treasures area om jullie het allermooiste collectie tassen,laarzen,riemen en portemonnees  te tonen, incl. absolute wow-effect. Be prepared ;-)

MOO x Trash & Treasures x Modefabriek

Karianne Saether is de ontwerpster van dit leuke merk genaamd MOO.
Na in Noorwegen exclusieve leren tassen te hebben verkocht, handgemaakt in kleine ateliers in Argentinië,
besloot MOO een nieuwe stap te zetten, en we komen jouw kant op! MOO introduceert….the Handy Cow!

VJR JEWELS x Trash & Treasures Modefabriek


Marianne Moerman ontwerpt en vervaardigt unieke halssieraden van antieke / vintage en natuurlijke “vindsels”, onder het label VJR JEWELS (Vintage Jewelry Restyled).
Zo gebruikt zij bijbelbeslag gespen, knopen, pijpenkoppen ,kant en nog veel meer unieks. Marianne laat zich inspireren door de materialen en oude stijlen.
Het zijn prachtige kunststukjes om te dragen en uit te stallen. Vergeet ook zeker niet een praatje met haar te maken over de mooie sieraden die zij maakt, laat je verrassen en inspireren

maandag 14 januari 2013

PASSOU x Trash & Treasures x Modefabriek

Het klassieke horloge (in goud, rosé of zilver) wordt gemixed & matched met unieke sjaaltjes.
Handgeverfd en elk seizoen verkrijgbaar in verschillende kleuren, motieven, maar ook studs.
Al met al de perfecte finishing touch voor jouw gewenste looks,
verkrijgbaar binnen onze Trash&Treasures area tijdens de Modefabriek.

Laura van Schie x Trash & Treasures x Modefabriek

Laura’s designs zijn altijd handgemaakt en karaktiserend door de speelse combinatie van structuur, ruwheid, detail, puurheid en sustainability. De sky isn't the limit wat betreft Laura's eindeloze inspiratie, waardoor nteressante, bestaande materialen in haar designs worden gestopt. Laura’s manier van werken reageert op de unieke mogelijkheden en karakteristieken van nieuwe media, die gebruikt worden om elementen in nieuwe vormen en verhalen te plaatsen.
Website: http://www.lauravanschie.com/

TOPANGA Feathers X Trash & Treasures x Modefabriek

100% origineel en echte feather extensions, handgemaakt uit natuurlijke en kleurrijke veren, met liefste en zorg verzameld in Zuid Amerika. Je kan je haar gewoon wassen, kammen, stijlen en krullen,Topanga feathers blijven  mooi voor een periode van 3 tot 6 maanden!
Alle creaties zijn geïnspireerd door Topanga's spirit van vrijheid en creativiteit, ‘The Topanga way of life’.
Website: http://www.topangafeathers.com/


vrijdag 11 januari 2013

FLORE FLORE AMSTERDAM x Trash&Treasures x Modefabriek

 Flore Flore Amsterdam: absolute experts in lichaamsversiering, met hun limited editions geven zij jou alles wat mooi is, van New York, Paris & Londen tot Milan. Flore Flore laat zien wat zij zelf het liefst draagt om dit met jou te delen tijdens de Modefabriek. Hun doel? Inspireren om jou er geweldig uit te laten zien.
Website: http://www.florefloreamsterdam.com/

JUTKA & RISKAx Trash&Treasures x Modefabriek

Een eclectictische combinatie van vintage, eigen design, nieuwe collectives, young designers en customized items. Naast een constant veranderende collectie van exclusieve pieces, heeft Jutka & Riska ook de allermooiste sieraden.

Psst, Jutka&Riska heeft nog een verrassing: dit jaar creëerden zij een speciale CANDY SHOP lente/zomer collectie die je kan spotten tijdens hun DOWNTOWN fashionshow, meer info hier: https://www.facebook.com/events/565933983435130/?suggestsessionid=375503044621357588787

MIMI ET TOI x Trash&Treasures x Modefabriek

De schatten van Mimi et Toi: niet zomaar sieraden, elk design representeert een kledingstuk dat jouw karakte net die wow-factor zal geven, je zelfvertrouwen een flinke boost geeft én de sexiness in alle vrouwen accentueert. Elk stuk is uniek met een eigen verhaal, kom langs bij Mimi et Toi om jouw verhaal compleet te maken.
Website: http://www.mimiettoi.com/



RENSKE VERSLUIJSx Trash&Treasures x Modefabriek

Renske Versluijs’ designs zijn de onwijs mooie uitkomsten van
materiaalexperiment met leer, wol en andere verrassende materialen, gecombineerd en vervaardigd in uitgesproken kleurenseries. Van tassen tot sjaals en business card sleeves, genoeg moois om jouw schatkist mee te vullen.



donderdag 10 januari 2013

SOYL x Trash&Treasures x Modefabriek

De sieraden van SOYL Story Of Your Life zijn stuk voor stuk uniek. De designs zijn handmade en met erg veel zorg vervaardigd. De combinatie van natuurlijke materialen en vintage onderdelen maakt deze beauties tot echte must have items!

DJ's!










Omdat Trash & Treasures tijdens de Modefabriek weer het hotste erea gaat worden, hebben wij speciaal voor jullie een groep modemeisjes bij elkaar weten te verzamelen die ervoor gaan zorgen dat jij al dansend de leukste items kunt scoren. De DJ’s die op zondag bij Trash & Treasures onze voetjes van de vloer zullen rocken zijn Say A Say M en C.Bouvier, Ellen, Nana en ook de girls van The Sounds of Chaos and Cornflakes die ook bloggen op chaosandcornflakes.com. 

Op maandag word natuurlijk ook vermaakt door Mariko, het duo Splitternakt waarvan Suzanne ook nog eens leuk blogt op www.saaht.blogspot.com, Merel & Zip en Mispoes & Stephanie Sliwa

Wij besloten iedereen ook bij binnenkomst te voorzien van muzikaal pracht en ook daar zullen onze DJ’s voor jullie gaan shinen. Op zondag zijn de muzikale mode helden $ABA & DATASYB, Sammie & Hannah, Paul & Ellen en het duo PAPILELOS waarvan Zaza Zushio Tumblr ook erg goed begrijpt:zazazushio.tumblr.com .Maandag zal ieders mode oortje bij binnenkomst worden gevuld door multi mens aka sieraden designer én dj Cristel Ball, Laura & Liz, Paul & Ellen en de dames van BEF!


The VAULT x Trash&Treasures x Modefabriek


The VAULT is als bescherming tegen the apocalypse.
Zij laten zien dat het wel degelijk belangrijk is om vooruitstrevende, tijdloze, unisex kleding te hebben.
Om de fall-out te overleven bieden zij van the VAULT; unisex tees, crewnecks, accessoires, second-hand clothing & andere unieke stuff!
Je weet maar nooit wanneer je the VAULT het hardst nodig zult hebben.........


LEGGUNS x Trash&Treasures x Modefabriek


De vrolijke designs van dit jonge hippe label worden geïnspireerd door kunst, mode, muziek en random gebeurtenissen.  Legguns staat voor fun, genieten van het leven and living life to the fullest op je eigen manier! Voor Leggungs is het  ook heel belangrijk om goed om te gaan met de wereld waarin wij leven, daarom worden de ontwerpen met uiterst zorg  in Nederlandse eco vriendelijke fabrieken geproduceerd!